Wanneer:
20 april 2018 @ 10:03 – 11:03
2018-04-20T10:03:00+02:00
2018-04-20T11:03:00+02:00
Waar:
Op basisscholen
Kosten:
Gratis
Koningsspelen @ Op basisscholen

Op vrijdag 20 april wordt voor de 5e keer in Nederland de Koningsspelen gehouden. Ruim 1,2 miljoen kinderen afkomstig van bijna 6000 basisscholen zullen ook dit jaar weer deelnemen aan het gezamenlijke Koningsontbijt en de Koningssportdag die scholen zelf of in samenwerking met gemeentes en/of sportverenigingen organiseren!

Maakt jouw sportvereniging een Koningsmatch?
Om scholen te helpen kunt u als sportvereniging of sportorganisatie een clinic of andere sportactiviteit organiseren tijdens de Koningsspelen. Om makkelijk een school te vinden die hierin geïnteresseerd is heeft de organisatie een tool ontwikkeld waar scholen en sportverenigingen makkelijk met elkaar in contact kunnen komen.

Hoe werkt het?

Via www.koningsspelen.nl kunt u zich als sportaanbieder aanmelden om aan te geven dat u een school wilt helpen bij de organisatie van de koningsspelen. Basisscholen kunnen vervolgens op hun persoonlijke pagina eenvoudig zien welke sportaanbieders in de buurt meedoen en met één klik kunt u contact zoeken met een basisschool. Je kunt ook jouw sportaccommodatie ter beschikking stellen of meedenken over de invulling van de sportieve activiteiten.

Wat zijn de voordelen?

  • Een leuke aansprekende gelegenheid om kinderen in beweging te brengen of om leden te werven onder een jonge doelgroep;
  • De mogelijkheid om een structurele relatie op te bouwen met scholen, die anders lastig tot stand komt;
  • Een goede manier om jouw gemeente te laten zien dat de vereniging meewerkt aan dit soort maatschappelijke initiatieven;

Meld je nu aan

Sportverenigingen kunnen zich vanaf nu aanmelden via https://www.koningsspelen.nl/Home/Inschrijven-verenigingen.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over de Koningsmatch? Neem dan contact op met de organisatie van de Koningsspelen via info@koningsspelen.nl.