Wanneer:
20 oktober 2018 @ 09:00 – 23 oktober 2018 @ 22:00
2018-10-20T09:00:00+02:00
2018-10-23T22:00:00+02:00
Waar:
Beweegbox
Sportlaan 29
1185 TB Amstelveen
Nederland
Kosten:
€175
Contact:
NLP voor jongeren @ Beweegbox | Amstelveen | Noord-Holland | Nederland

Je wilt iets doen, maar tóch doe je het niet. Ergens houd je jezelf tegen. Loop je vaak tegen dezelfde belemmeringen aan? Of misschien spoken er steeds dezelfde zinnen door je hoofd? ‘Wat zullen anderen wel niet van me denken?’ Of: ‘Dat hoort toch niet?’ En ben jij ook een kei in het bedenken van redenen om dingen uit te stellen of helemaal niet te doen? Vind je het misschien lastig contact te maken met anderen?

Zou je het wat vinden om al deze dingen, die helemaal niet vreemd zijn, met je leeftijdgenoten op een coole manier onder de loep te nemen? Dan is NLP voor Jongeren iets voor jou!

Helderheid
De kracht van de vierdaagse NLP voor Jongeren is dat je helderheid ontwikkelt over: wie je bent en kunt zijn, wat je voor jezelf wilt en welke mogelijkheden je in huis hebt om je doelen te realiseren. NLP stelt je in staat om te begrijpen hoe je denkt, hoe gevoelens werken en hoe je reageert op je omgeving. Het helpt je steviger in je schoenen te staan.

Wat komt er aan bod?
In deze training werken we met NLP. We gaan het hebben over wat effectieve en minder effectieve communicatie is. We praten ook over zelfvertrouwen en hoe je dat kunt vergroten. Ben je soms te bescheiden, te terughoudend of juist een haantje de voorste? We gaan het hebben over wat je plek is en hoe je die inneemt.

Ook de volgende vragen komen aan bod:
– Hoe kan ik ermee omgaan als ik even nergens zin in heb?
– Hoe vergroot ik mijn kansen tot succes?
– Hoe maak ik juiste keuzes?

Naast inzicht in deze structuren zul je gereedschap krijgen om ook op een andere manier dan je gewend bent met gebeurtenissen en ervaringen om te kunnen gaan. Verder ondernemen we een aantal interessante activiteiten, waarbij je zelf de keuze hebt wel of niet mee te doen. Met z’n allen zorgen we bovendien voor een leuk, verrassend en gevarieerd avondprogramma. Als groep maken we er een mooie beleving van.

Herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie organiseert het Sportbedrijf Amstelveen samen met NTI NLP in Amstelveen een 4-daagse NLP jongerentraining. Deze training is voor jongeren van 15 t/m 22 jaar.
Heb jij zin om mee te doen? Onderneem dan actie! Wij zien je graag komen.

Trainingsdata, kosten, inschrijving
De trainingen zullen plaatsvinden van zaterdag 20 oktober t/m dinsdag 23 oktober 2018. Kosten bedragen €175 per persoon (lunch, avondeten en fruit zijn inbegrepen).

Schrijf hier in

Trainingslocatie
Deze training wordt gegeven in de
Beweegbox, sportlaan 29 in Amstelveen

Impressie
Voor een impressie van NLP voor jongeren kijk op www.youtube.com/NTINLP

Voor meer informatie over NTI NLP kijk op https://www.ntinlp.nl