Mystery guests bij de 11 parkentocht

Op dinsdag 2 oktober heeft de eerste wandeling van de 11 parkentocht plaatsgevonden. Er werd gelopen door de prachtige Middenwaard. Hoewel het weer niet meezat, waren alle deelnemers enthousiast over de mooie natuur die Amstelveen te bieden heeft.

Bekende gasten
Bij de komende tien wandelingen, zullen er diverse mystery guests meelopen. Wethouder Rob Ellermeijer, directeur Rabobank Amstelland en Vecht Danny Moinat, oud top judoka Karel Gietelink, oud directeur Sportbedrijf Dirk Landsaat en de nieuwe directeur Sportbedrijf Heleen van Ketwich Verschuur, Bewegen voor Ouderen expert Joke Winkler, freelance journalist Nol de Vries en last but not least mede oprichter van het blad Helden en televisie coryfee Frits Barend hebben allen toegezegd aan één van de wandelingen deel te nemen. Zelfs burgemeester Bas Eenhoorn probeert in zijn drukke schema een plaatsje te vinden voor een mooie wandeling.

Wandelt u mee?
De 11 parkentocht is er niet alleen voor ouderen. Het is een sociaal beweegmoment dat bijdraagt aan een fitheid en aan vermindering van eenzaamheid. Daarnaast wordt in 11 wandelingen duidelijk hoe mooi Amstelveen is.

Waar en wanneer
De eerstvolgende 11 parkentocht is donderdag 4 oktober 14:00 uur vanuit wijkcentrum Alleman. De overige tochten vind u op de kalender van sportstad-amstelveen.nl. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Elke wandeling wordt afgesloten met een kopje koffie/thee. U hoeft zicht niet aan te melden en deelname kost € 1,00 per wandeling.