Talentbegeleiding

Sportbedrijf Amstelveen geeft verenigingen en talenten de ruimte voor talentontwikkeling. Dat doen wij met steun met de gemeente Amstelveen.
Wij helpen individuele sporters die bij ons als talent geregistreerd staan. Aan deze registratie gaat een gedegen intake vooraf. Om in aanmerking te komen moet je wonen, werken, studeren of sporten in Amstelveen.

Sporttalent en school: het werkt
Veel trainen en sporten kan ten koste gaan van de prestaties op school en vice versa. Soms kiezen aanstormend talenten dan voor een Loot school. In Amstelveen hoeft dat niet meer. Alle middelbare scholen in Amstelveen zijn topsportvriendelijk.

Het Herman Wesselink College, het Keizer Karel College, het Amstelveen College en Panta Rhei werken nauw met het Sportbedrijf samen voor een optimale begeleiding van sporttalenten. Ook enkele basisscholen werken met ons samen. Topsportvriendelijk betekent overigens niet dat je op school niet je best hoeft te doen. Je prestaties op school zijn bepalend voor de vrijheid die je krijgt om je sport te beoefenen.

Zo zorgen de middelbare scholen in samenwerking met het Sportbedrijf dat maximale school- en sportprestaties mogelijk zijn en dat de balans tussen school en sport optimaal is.

Andere hulp Sportbedrijf Amstelveen talent begeleding
In samenwerking met onze partners geven wij talenten gerichte adviezen en hulp, bijvoorbeeld een snelle doorverwijzing naar medisch specialisten bij blessures, maar ook advies over het financieren van de sport van het talent.

Workshops
Het Sportbedrijf organiseert regelmatig workshops voor talenten, die hen kunnen ondersteunen. De workshops kunnen bijvoorbeeld gaan over effectief huiswerk maken, visualiseren bij sport, mentaal sterk worden of hoe je als ouder omgaat met een topsporter als kind. Het aanbod van onze huidige workshops ziet u rechts onder het kopje “Sportagenda”.

Facebook
Het Sportbedrijf is trots op de prestaties van talenten! Op Facebook besteden wij zeer regelmatig aandacht aan talenten. Heb je iets leuks te melden? Post gerust een bericht op onze pagina of e-mail ons.
Op Facebook publiceren wij ook interessante artikelen voor en over jonge topsporters, reden genoeg om ons te volgen!.

Voor meer informatie
U kunt altijd contact met ons opnemen.
Ron Berteling en Agnes Brunninkhuis
Coördinator Talentbegeleiding
088 – 8585 105
r.berteling@sportbedrijfamstelveen.nl
a.brunninkhuis@sportbedrijfamstelveen.nl

Onze talenten

Kampioenen van 2016

Sportgala Amstelveen 2017

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank