Blijf op de hoogte

Wat kunnen we voor jouw vereniging doen?

Sportbedrijf Amstelveen biedt verschillende manieren van ondersteuning voor verenigingen.

Verenigingsmarkt:
Doe mee aan de jaarlijkse verenigingsmarkt op het Stadsplein. Jaarlijks organiseren wij een sportverenigingsmarkt op het Stadsplein, meestal is deze verenigingsmarkt gekoppeld aan het Beach evenement de City Beach Tour.

BesturenAcademie:
De BesturenAcademie Amstelveen organiseert workshops voor verenigingen, coaches, trainers en ouders van talenten. De workshops worden gegeven door onze sponsoren.

De Sport en Cultuurkaart:
Je kunt je vereniging promoten door mee te doen aan de Sport & Cultuurkaart. In dit sportkennismakingsprogramma voor kinderen van de basisschool en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs werkt Sportbedrijf Amstelveen nauw samen met het onderwijs en vele sportverenigingen en particuliere aanbieders van sport, cultuur en natuuractiviteiten.

Meld je aan bij onze mailinglijst
Wil je namens je vereniging of (sport) organisatie op de hoogte gehouden worden van de ondersteuning van het Sportbedrijf, haar partners en de BesturenAcademie? Meld je met het onderstaande formulier aan. Wees gerust we spammen je niet en sturen je geen commerciƫle advertenties. Ons aanbod is gericht op sport, verenigingsondersteuning en ondersteuning van sportorganisaties.

 

Inschrijven

* indicates required
Verenigingen

Contact informatie

Verhuur accommodaties:
088 – 8585 155
verhuur@sportbedrijfamstelveen.nl

Sportbedrijf Amstelveen:
088 – 8585 100
info@sportbedrijfamstelveen.nl

De Meerkamp:
088 – 8585 185
info@meerkamp.nl