Blijf op de hoogte

Wat kunnen we voor jouw vereniging doen?

Sportbedrijf Amstelveen biedt verschillende manieren van ondersteuning voor verenigingen.

Verenigingsmarkt:
Doe mee aan de jaarlijkse sportmarkt op het Stadsplein. Jaarlijks organiseren wij een sportverenigingsmarkt op het Stadsplein.

In 2018 wordt de sportmarkt georganiseerd op 14 juli rondom de opening van de eerste Beweegbox in Nederland en de turnhal.

BesturenAcademie:
De BesturenAcademie Amstelveen organiseert workshops voor verenigingen, coaches, trainers en ouders van talenten. De workshops worden gegeven door onze sponsoren.

De Sport en Cultuurkaart:
Je kunt je vereniging promoten door mee te doen aan de Sport & Cultuurkaart. In dit sportkennismakingsprogramma voor kinderen van de basisschool en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs werkt Sportbedrijf Amstelveen nauw samen met het onderwijs en vele sportverenigingen en particuliere aanbieders van sport, cultuur en natuuractiviteiten.

Meld je aan bij onze mailinglijst
Wil je namens je vereniging of (sport) organisatie op de hoogte gehouden worden van de ondersteuning van het Sportbedrijf, haar partners en de BesturenAcademie? Klik op de onderstaande knop om je aan te melden. Wees gerust we spammen je niet. Ons aanbod is gericht op sport, verenigingsondersteuning en ondersteuning van sportorganisaties.

Contact informatie
Verhuur accommodaties:
088 – 8585 155
verhuur@sportbedrijfamstelveen.nl

Sportbedrijf Amstelveen:
088 – 8585 100
info@sportbedrijfamstelveen.nl

De Meerkamp:
088 – 8585 185
info@meerkamp.nl